Bugün, 16 Mayıs 2024 Perşembe

CEYHAN BELEDİYESİ’NDEN MUHTARLARA VE FIRINCILARA BAYRAM ZİYARETİ

CEYHAN BELEDİYESİ’NDEN MUHTARLARA VE FIRINCILARA BAYRAM ZİYARETİ

CEYHAN BELEDİYESİ’NDEN MUHTARLARA VE FIRINCILARA BAYRAM ZİYARETİ

CEYHAN BELEDIYESI’NDEN MUHTARLARA VE FIRINCILARA BAYRAM ZIYARETI

 

Ceyhan Belediyesi Muhtarlik Isleri Müdürlügü ve Kültür Müdürlügü ekipleri Ceyhan’in mahalle muhtarlarini ve firincilara bayram ziyaretinde bulundu. Ekipler ziyaretleri sirasinda muhtarlara ve firincilara cerrahi maske, el dezenfektani ve kâgit sabun hediye etti.

 

Ceyhan Belediyesi salgin nedeni ile aldigi önlemleri arttirarak devam ettirirken bir yandan da vatandasin kisisel önlemlerine destek olmak amaciyla maske dagitimina devam ediyor.  Muhtarlik Isleri ve Kültür Müdürlügü ekipleri yaklasan Ramazan Bayrami öncesinde salgin süresince is yükü artan mahalle muhtarlarini ve firincilari unutmadi. Hem özverili çalismalari nedeniyle tesekkür etmek hem de bayramlasmak için muhtarliklari ve firinlari ziyaret eden ekipler Ceyhan Belediye Baskani Hülya Erdem’in selamini da ilettiler.

 

Ziyaretleri için Ceyhan Belediyesi ekiplerine tesekkür eden muhtarlar ve firincilar ayrica salgin boyunca isyerlerini ve ilçenin islek caddelerini dezenfekte eden, gece gündüz demeden saha da ekipleriyle birlikte çalisan Ceyhan Belediye Baskani Hülya Erdem’e tesekkür ettiler.

 



  • Perşembe 26.3 ° / 15.9 ° Güneşli
  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı